Keménymag: Semmi menthető nincs az MSZP-ben

Egyenesen Teneriféről érkeznek a Keménymag e heti adásának szereplői és nagyon kell sietniük, ugyanis adás után indulnak is vissza a szigetre. Egyelőre ingáznak, de azt mondják, el tudják látni feladatukat így is. Akárcsak Tóbiás József, aki parlamenti képviselőként hoz nem mindennapi áldozatot a nép szolgálatáért és ingázik az Országház és jelenlegi otthona között. A Keménymagban szó volt még a tusványosi tábor zenei kínálatáról, és arról, miért nevezte Trump elnök a radikális baloldal gyogyósainak az antifát.

Forrás: Hír TV2019. 07. 31. 14:06
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Érdekes műsorvezetői felvetéssel vette kezdetét a Keménymag: ha most jönne valaki, aki szeretné megmenteni az MSZP-t, találna-e valamit, amit érdemes lehet megmenteni belőle?

Jeszenszky Zsolt szerint ez a pártvagyon, vagyis csak lenne, ha a párt nem élte volna már föl. A politikai hobbista kis gondolkodás után még Demeter Mártát hozta szóba, majd rájött, hogy a politikus már nem tagja a szocialista pártnak.

A Tóbiás-jelenség megértéséhez a Keménymag sztárjai felidézték azt is, amikor a Kanári-szigetekért rajongó politikus a szegénységről beszélt és annak fontosságát hangsúlyozta, hogy szolidaritást kell vállalni a nincstelenekkel. Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese szerint a szolidaritás úgy is kifejezhető, ha valaki jattot ad a pálmafák alatt a koktélért.

Dezse Balázs a nem látott fennálló problémát a Kanári-szigetek és a szolidaritás kapcsán: a PestiSrácok újságírója szerint biztosan vannak szegények abban a térségben is.

A teljes beszélgetést IDE KATTINTVA tekinthetik meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.