Kerpel-Fronius politikai hasznot remél a koronavírustól

Lehullt az álarc a Momentumról.

2020. 03. 20. 9:15
KERPEL-FRONIUS Gbor
Budapest, 2019. november 5. Kerpel-Fronius Gábor, az átláthatóságért, a részvételiségért, az innovációért és a fenntartható fejlõdésért felelõs fõpolgármester-helyettes az új összetételû Fõvárosi Közgyûlés alakuló ülésén a Városháza dísztermében 2019. november 5-én. MTI/Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Momentumos főpolgármester-helyettes kimutatta a foga fehérjét. Szövevényes Facebook-posztban gyalogolt bele a magyar emberek összefogásába, és párttársához, Donáth Annához hasonlóan kicsinyes módon politikai haszonszerzésre próbálja felhasználni az embert próbáló koronavírus-járványt:

„Terjed mostanában egy nagyon komoly félreértés: hogy válság idején össze kell fogni és ezért ”nem szabad politizálni„. Az állításom ezzel szemben határozottan az, hogy éppen ilyenkor kell a leginkább politizálni. (...)”

„...a válságból való kiútkeresés döntően politikai jellegű feladat.”

Kerpel-Fronius szerint tehát nem az összefogás a lényeg, sőt, most kell igazán – eszement ötletekbe csomagolva, hazudozással – politikai támadásokat intézni az éjt-nappallá téve a magyar emberekért dolgozó szakértők és kormányzati szereplők ellen.

Szégyen!

Úgy látszik ez a Momentum ars poeticája. Végleg lehullt az álarc.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson ide: magyarnemzet.hu/poszt-trauma

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.