Késelés, késelés, késelés és néhány nap késéssel ismerik be, hogy terrorcselekmény volt

Valóban nem csak egy őrület volt a Szilveszter éjszaka Nyugat-Európában, hanem azóta ez a dühroham kezd elharapódzni – hangzott el a Hír TV Sajtóklubjában.

Forrás: Hír TV2020. 01. 07. 14:39
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hétfő este a Nyugat-Európában történt terrorcselekmények szolgáltattak témát a Sajtóklubnak.

„Szerintem ti is láttátok Szilveszter után, 2-án, 3-án a Nyugat-Európából érkező kis képsorokat, hogy hát hogyan is ünnepelték Nyugat-Európa nagyvárosaiban, illetve bizonyos körzeteiben a Szilvesztert, hogy mi zajlott ott. Armageddon. (…) Láttátok a képsorokat? (…)„

– kérdezte Bayer Zsolt műsorvezető.

„Még mindig él az a süket, agyament, önfeladó álláspont, hogy ezt mi túlreagáljuk, ilyen akkor is lenne, ha ők itt sem lennének, a fehér ember is szokott erőszakoskodni, petárdázni, stb. Én elképedve figyelem azt, ami ott történik és könyörgöm a magyar társadalomnak, hogy védekezzen ez ellen, mert ha mi is meghibbanunk, akkor nem tudom mi lesz.”

– fejtette ki véleményét Gajdics Ottó, a Karc FM és a Szabad Föld főszerkesztője.

„Szilveszter óta gyakorlatilag majdnem minden nap kapunk egy hírt, hogy itt ez késelte meg, meghalt két ember, négy megsebesült. Valóban nem csak egy őrület volt a Szilveszter éjszaka Nyugat-Európában, hanem azóta ez a dühroham kezd elharapódzni. Késelés, késelés, késelés és visszatérő motívum, hogy néhány nap késéssel ismerik be, hogy hát ez tényleg terrorcselekmény volt.”

– mondta Bencsik András a Magyar Demokrata főszerkesztője.

A teljes beszélgetés IDE KATTINTVA tekinthető meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.