Két választás van: a Fidesz vagy Gyurcsány

Csak tessék-lássék tiltakozott a Momentum Gyurcsány embereinek feltűnése ellen.

Forrás: Karc FM2019. 11. 19. 16:18
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ha nem a Fidesz győz Magyarországon, ha nem a Fidesz győz egy városban, akkor bizony a Gyurcsány Ferenc vezette baloldal tér oda vissza. Ez rajzolódott ki az október 13-a, az önkormányzati választások óta eltelt eseményekből – hangzott el Az igazság órájában, az Alapjogokért Központ és a Karc FM közös műsorában. Gyurcsány Ferenc jószerivel a fél volt kormányát beültette Budapest, és a budapesti cégek vezetésébe, és ehhez Karácsony Gergelynek egy szava sem volt. Gyurcsány ügyvédje, Czeglédy Csaba megjelenése ellen a Momentum tessék-lássék tiltakozott, de így volt ez az MSZP-SZDSZ kormányok alatt is: a liberálisok műsoroztak egy kicsit, de a végén mindig megegyeztek.

A műsorban szó volt még arról: Kristen Stewart egy ókonzervatív mese modern feldolgozásával lett világsztár, most mégis a „konzervatív őskövületek” ellen szónokol. Pedig az Alkonyat sorozat (melynek női főszereplője volt) lényegében a régi lányregények új, vámpíros köntösbe bújtatott modernizált változata, ahol a szegény de okos és csinos lány elnyeri a gazdag, jóképű, felelősségteljes és romantikus fiú szerelmét, aki elveszi feleségül. Ezt próbálja tagadni most Stewart, de nem sok sikerrel: úgyis az Alkonyat filmek miatt fogunk rá emlékezni.

Az igazság órája minden héten kedden délután három és négy között a Karc FM- en. Ismétlés szerdánként hajnalban három és négy között. A legutóbbi adás közreműködői voltak: Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója, Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója és a szerkesztő- műsorvezető: Czirják Imre.

Az igazság órájának legutóbbi része IDE kattintva érhető el:

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.