Kocsis Máté: A baloldal felelős azokért, akiket lebeszél az oltásról

A baloldalt felelősség terheli minden olyan ember haláláért, akit ők beszéltek le az oltásról – közölte a Fidesz frakcióvezetője.

Forrás: facebook2021. 03. 31. 16:15
HARRACH Pter; KOCSIS Mt
Balatonalmdi, 2019. oktber 17. Kocsis Mt, a Fidesz frakcivezetje beszl a Harrach Pterrel, a KDNP frakcivezetjvel a kt prt kzs frakcilse sznetben tartott sajttjkoztatn Balatonalmdiban 2019. oktber 17-n. Kocsis Mt elmondta, hogy a kvetkez vekben a legtbb forrst a gyermeket nevel csaldokra, a Magyar falu programra s gazdasgsztnzsre fordtjuk. MTI/Koszticsk Szilrd Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A baloldal felelős azokért, akiket lebeszél az oltásról – üzente Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője a Facebookon Arató Gergelynek, a Demokratikus Koalíció parlamenti képviselőjének és a baloldali pártok oltásellenes propagandát folytató képviselőinek.

https://www.facebook.com/kocsismate/photos/a.10154209923198241/10158552586683241/

Egész Európában nálunk lett eddig beoltva a legtöbb ember, mert a kormány már az első pillanatban bátor és jó döntést hozott, amikor nem várt az ügyetlenkedő brüsszeli beszerzésre – írta a frakcióvezető. Kocsis Máté szerint ezzel párhuzamosan a baloldali pártok és pártaktivisták hónapok óta azon ügyködnek, hogy elbizonytalanítsák az embereket az oltásokkal kapcsolatban, petíciót indítottak a vakcinák ellen, és hazug, valótlan hírekkel támadtak szinte mindent a járvány elleni védekezés közben. Hozzátette, oltásellenes kampányukat a regisztráció szétverésével kezdték, majd meghazudtolták az engedélyezésben részt vevő szakembereket, támadták a beszerzést, a Gyurcsány-párti polgármesterek pedig odáig süllyedtek, hogy elzárták a helyi emberektől az oltóanyagot.

A frakcióvezető kiemelte,

a baloldalt felelősség terheli minden olyan ember haláláért, akit ők beszéltek le az oltásról, vagy elbizonytalanítottak.

A frakcióvezető úgy tartja, a Társaság a Szabadságjogokért nevű szervezet is felelőssé tehető az oltásellenes álhírek terjesztésében, a Telex.hu újságírói pedig Kocsis Máté szerint direkt elferdítik a valóságot újságcikkeikben a Soros-féle álcivil szervezettel kapcsolatban.

Teljesen elfogadhatatlan a TASZ azon ötlete, hogy a jogsértő módon hazánkba belépő illegális migránsok előbb kapjanak oltást, mint a magyar állampolgárok

– közölte Kocsis Máté. A Fidesz politikusa azzal zárta üzenetét, hogy szégyen és bűn, amit a baloldal és a propagandasajtója hónapok óta művel.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.