Kocsis Máté: A baloldalra nem lehet számítani

Kemény választ adott a Fidesz frakcióvezetője Gyurcsány Ferenc évértékelő Facebook-bejegyzésére.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2020. 12. 31. 12:20
KOCSIS Mt
Budapest, 2019. szeptember 29. Kocsis Máté alelnök beszédet mond a Fidesz tisztújító kongresszusán a BOK Sportcsarnokban, Budapesten 2019. szeptember 29-én. MTI/Szigetváry Zsolt Fotó: Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„2020-ban a tüdő elvált a májtól” – írta a Facebookon közzétett bejegyzésében, Gyurcsány Ferenc évértékelő posztját kifigurázva Kocsis Máté, aki szerint

a baloldal az oltóanyag, megkérdőjelezésére komplett kampányt épített, hogy elbizonytalanítsa az amúgy is aggályokkal teli honfitársainkat

abból az aljas és embertelen megfontolásból, hogy a védőoltást igénylők alacsony számának következtében 2021-ben is magas legyen a fertőzöttségi, halálozási szám Magyarországon. „Mindezért majd a kormányt lehet felelőssé tenni, ez pedig politikai előny lehet 2022-ben” – írta a baloldal stratégiája kapcsány a Fidesz frakcióvezetője.

Kocsis Máté emlékeztetett: 2020-ban a baloldal politikáját kamuvideók, kamustatisztikák, kamufényképek, álhírek tömkelege, egészségügyi dolgozók sértegetése, és külföldi hazudozás jellemezte. „Rájuk most sem lehet számítani. Ez a rögvalóság”

– fejtette ki a nagyobbik kormánypárt parlamenti képviselőcsoportjának vezetője.

Kocsis Máté azt is írta: „Én azok közé tartozom, akiknek fontos a nemzete, nemzetem kulturális, vallási identitása. Nem vagyok kozmopolita. Biztos, hogy soha nem megyek el innen. Magyar vagyok, tehát európai.” A fideszes politikus szerint mindezt az egész baloldal nem érti, miként azt sem, hogy miért védi a kormány a magyar határt, miért fontosabbak a mai határainkon túl élő magyar testvéreink a sokszor papírok nélkül érkező bevándorlóknál.

Kocsis Máté hosszasan sorolta a baloldal visszás ügyeit az elmúlt évből:

„Bíró László tetűcsúszdásozása és Baranyi Krisztina zsidózása nekik belefér, és ahogy Lackner Csabát nem kell felismerni, úgy Niedermüllerék áramlopását is agyon lehet hallgatni náluk.

Sértegetik és negligálják a sajtó nekik nem tetsző részét, miközben a sajtószabadságért aggódnak. Az etikai bizottságuk elnöke a parlamentben félti a magyar dohánytermesztőket, miközben cigarettát csempész Ukrajnából, Karácsonyék pedig a baloldali propagandamédia cinkos némasága mellett csinálhatják végig a buszmutyit” – írta a frakcióvezető, aki szerint a baloldali politikusok tálcán kínálják saját hazájukat néhány külföldi és pénzügyi csoport elégedett csettintéséért, remélve tőlük cserébe egy kis hazai politikai előrelépést.

Kocsis Máté kifejtette: Gyurcsány Ferencet veszélyes politikai figurának tartja, „aki egy nemzetpusztító és velejéig romlott gondolatiságot állított kormányzása középpontjába.

Aki a pártállami diktatúrából magukat átmentő funkcionáriusok és a kétes múltú Apró-család segítségével a rablóprivatizáció idején gátlástalanul sétált át a nagyon kevesek számára nyitva lévő ajtókon, így téve szert milliárdos magánvagyonra. Közvagyonból.”

A Fidesz politikusa a Demokratikus Koalíció elnökének évértékelő Facebook-bejegyzése kapcsán kifejtette, Gyurcsány Ferenc az, „aki a hatalom megtartásáért belehazudott honfitársai szemébe, majd Őszödön el is büszkélkedett vele, majd miután mindez napvilágot látott, rájuk is lövetett, és engedte a lovasrohamot, viperát használni ellenük.”

Azok, akik most beálltak a Gyurcsány Ferenc által kitalált, hirdetett, és vezetett baloldali pánikkoalícióba, történelmi bűnt követnek el. „Ők azok, akik a pénzért és a hatalomért bármire képesek. Még Gyurcsány újbóli hatalomba segítésére is. Tehát mindenre. Ők azok, akik a demokrácia felszámolásáról hazudoznak, miközben saját szavazóik többé már nem választhatnak szabadon pártjaik közül, ugyanis azok nem indulnak a választáson, csak Gyurcsány pártjának tagszervezeteiként” – vélekedett Kocsis Máté.

A Fidesz frakcióvezetője szerint 2022-ben választani kell:

„vagy küzdünk a felemelkedő nemzeti jövőért, az európai közösségen belüli jogainkért, a tömeges bevándorlás elutasításáért vagy beadjuk a derekunkat és bedarálnak reggel, éjjel, meg este!”

A magyar jobboldal nehéz, de jó úton jár – fejtette ki Kocsis Máté hangsúlyozva: „Forradalmat csinálni ma innen lehet, szembefordulva a lélekpusztító korszellemmel, a techcégek cenzúrájával, a liberális-globalista világ tarvágásával, a spekulánsok pénzügyi zsarolásával, a bevándorlókontinens tervével! És ezáltal Gyurcsánnyal.”

Válasz Gyurcsány Ferenc frakcióvezető évértékelő bejegyzésére

(A szöveg a nyugalom megzavarására alkalmas gyurcsányi...

Közzétette: Kocsis Máté2020. december 31., csütörtök

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.