Kocsis Máté: Nehéz időszakon vagyunk túl

A baloldal azt gondolja, hogy minél rosszabb az országnak, annál jobb lesz nekik.

2020. 10. 05. 16:02
KOCSIS Mt
Az Országgyűlés plenáris ülése Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kocsis Máté (Fidesz) napirend előtti felszólalásában kiemelte: nehéz időszakon vagyunk túl, nehéz időszak áll előttünk. A politikus úgy értékelt, hogy tavasszal jól oldotta meg az ország a védekezést, annak ellenére, hogy az ellenzék hátráltatta ezt a munkát. – Nem szavazták meg a koronavírus-törvényt, kamuvideókat terjesztettek az egészségügyi dolgozókról – sorolta Kocsis, emlékeztetve, hogy mindezeken túl álhíreket terjesztettek például arról, hogy az Országgyűlés nem ülésezik, kamuvideókkal támadták az egészségügyi dolgozókat és nyáron a nemzeti konzultációt is megpróbálták ellehetetleníteni. A képviselő felidézte, hogy akkor a rendkívüli jogrendre hivatkozva tették mindezt, de most már nincs mire hivatkozniuk és mégis ott folytatják, ahol abbahagyták. – A baloldal azt gondolja, hogy minél rosszabb az országnak, annál jobb lesz nekik – összegzett a képviselő, aki arra kérte a baloldalt, hogy a járvány második hullámában állítsák le az álhírgyáraikat.

Rétvári Bence, az Emmi államtitkára válaszában felidézte, hogy Magyarország járványgörbéje párhuzamosan halad más országokéval. Az államtitkár arról is beszélt, hogy csakúgy, mint az első hullám idején, minél szélesebb körű az összefogás, annál sikeresebbek tudunk lenni. Emlékeztetett arra is, hogy a baloldali kormány leépítette az egészségügyet, kórházakat zárt be, orvosokat bocsátott el, az Orbán-kormány viszont példátlan béremelésre készül, amelyhez kérte az ellenzék támogatását is.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.