Kocsis Máté Pikónak: Kommunikációs trükkökkel nem lehet kerületet vezetni

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a VIII. kerületi polgármesternek, Pikó Andrásnak üzent Facebook-bejegyzésében, amelyben arra szólítja fel Pikót, adja vissza a 900 alacsony jövedelmű dolgozónak az egy havi bérét, amit elvettek.

Forrás: Facebook2019. 12. 16. 16:40
KOCSIS Mt
Balatonalmádi, 2019. október 17. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetõje beszél a Harrach Péterrel, a KDNP frakcióvezetõjével a két párt közös frakcióülése szünetében tartott sajtótájékoztatón Balatonalmádiban 2019. október 17-én. Kocsis Máté elmondta, hogy a következõ években a legtöbb forrást a gyermeket nevelõ családokra, a Magyar falu programra és gazdaságösztönzésre fordítjuk. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A HVG azt írja, hogy Pikó polgármester szerint a Józsefváros újságot jóvá kellett hagynom. Nem kellett. Észrevételt tehettem a velem kapcsolatos írásokhoz. Érdekes persze, hogy az a HVG írja ezt, amelyiktől Pikó cikkeket rendelt a kampányban a saját dicsőítésére. Az ex-klubrádiós polgármester nemrég a szélsőbaloldali 168 óra volt főszerkesztőjét bízta meg a kerületi lap vezetésével, mert – gondolom – az független, meg objektív. Aztán rögtön az első lapszámot Pikó teleíratta magával, amiből nagy balhé lett. Nem lehet, hogy csak erről akarja elterelni a figyelmet? Kommunikációs trükkökkel nem lehet egy kerületet vezetni, mondtam már. Tessenek elkezdeni inkább végre dolgozni, és tessenek visszaadni a 900 alacsony jövedelmű dolgozónak az egy havi bérét, amit elvettek” – írta Kocsis Máté a Facebookon.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.