Kommentár klub – Kultúrpolitikai magazinműsorral erősít az M5

Új kultúrpolitikai magazinműsor indul az M5 csatornán március 21-én. A Kommentár klub minden héten vitaindítóként egy aktuális témát bont ki, majd ennek összefüggéseit elemezi meghívott vendégeinek segítségével. A műsort vasárnaponként 21.05-től láthatják az érdeklődők.

Forrás: MTVA Sajtó és Marketing Iroda2021. 03. 19. 8:52
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kultúrpolitika, világnézet, értékek – a Kommentár folyóirat szakmai támogatásával. Az M5 kulturális csatorna új magazinműsora a lap munkatársainak részvételével elemzi az aktuális eseményeket, jelenségeket és folyamatokat. A Kommentár klub házigazdája Horváth Szilárd, akit a közmédia nézői és hallgatói több műsorból ismerhetnek már.

A program meghatározó tematikái a nemzeti identitással kapcsolatos, a kulturális küzdelmekhez, kultúrharchoz kötődő ügyek. Az első adásban a következő témakörök kerülnek terítékre: a történelemoktatás és a nemzettudat erősítése, a történelmi filmek szerepe a nemzetépítésben, illetve Közép-Európa visszaútja önmagához. Szó lesz többek között a NAT és a történelemérettségi változásait érő támadásokról, az oktatás kultúrpolitikai szerepéről, a nemzetépítő magyar filmekről, a nyugati és a közép-európai országok rendszerváltás utáni viszonyáról és a visegrádi négyek jelentőségéről is.

Kommentár klub – vasárnaponként 21.05-kor az M5 műsorán!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.