Kormányszóvivő: Bangóné Borbély Ildikó mondjon le parlamenti mandátumáról!

Hollik István kiemelte: nem szeretne olyan országban élni, ahol országgyűlési képviselő lehet egy olyan politikus, aki lepatkányoz másokat.

Forrás: MTI2019. 04. 27. 17:19
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Parlamenti mandátumáról való lemondásra szólította fel Bangóné Borbély Ildikó szocialista országgyűlési képviselőt Hollik István kormányszóvivő szombaton Budapesten.

A kereszténydemokrata országgyűlési képviselő az Európa jövője a mi jövőnk címmel, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség által rendezett fórumon felidézte, hogy az ellenzéki politikus egy televíziós műsorban lepatkányozta a kormánypártok szavazóit.

Kijelentette: ők elvi alapon, kereszténydemokrataként az emberi méltóság tiszteletét vallják, és ebbe beletartozik a politikai ellenfelek méltóságának tiszteletben tartása is.

Soha nem neveznének senkit patkánynak – mondta. Kiemelte: nem szeretne olyan országban élni, ahol országgyűlési képviselő lehet egy olyan politikus, aki lepatkányoz másokat.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.