Fidesz: Korózs jobban teszi, ha saját kamuvideóit vizsgálgatja

A Fidesz szerint a baloldal csak a politikai akciókkal van elfoglalva, illetve álhíreket gyárt.

Forrás: MTI2020. 07. 13. 17:20
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Korózs jobban teszi, ha saját kamuvideóit vizsgálgatja – reagált a Fidesz a parlament népjóléti bizottsága szocialista elnökének hétfői közleményére.

Korózs Lajos előzőleg arra tett javaslatot, hogy parlamenti bizottság vizsgálja a koronavírus-járvány kezelésével kapcsolatos kormányzati döntéseket annak érdekében, hogy a tanulságokat levonva az ország felkészültebb legyen egy esetleges második hullámban.

A Fidesz erre úgy reagált, a koronavírus-járvány jelenleg is tart, sok országban most is százak betegszenek és halnak meg. Magyarország a sikeres védekezésnek köszönhetően eddig el tudta kerülni a tömeges megbetegedéseket – tették hozzá.

A kormánypárt szerint mindezt ráadásul úgy sikerült elérni, hogy a baloldal kezdettől akadályozta a védekezést: nem szavazták meg a koronavírus-törvényt, a gyors döntéseket megalapozó veszélyhelyzet elrendelését, a járvány elleni védekezést biztosító költségvetési támogatásokat és a járványügyi készültséget sem.

– Ehelyett csak a politikai akciókkal és támadásokkal vannak elfoglalva, lejárató kampányokat, kamuvideókat és álhíreket gyártanak Magyarország és a védekezésben részt vevő szervek lejáratására. Korózs Lajos tehát jobban teszi, ha a saját felháborító politikai tevékenységét és a kamuvideóit vizsgálgatja, nem pedig azokat, akik több hónapja éjjel-nappal dolgoznak a járvány elleni védekezésben – hangsúlyozta közleményében a Fidesz.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.