Korózs „mentőápolójáról” sosem hallottak állítólagos munkahelyén

Németh Athináról a 24.hu kiderítette, hogy nem dolgozott és most sem dolgozik mentőápolóként az általa említett cégben.

2020. 06. 10. 15:43
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy fejléccel ellátott papírral próbálta igazolni Németh Athina, a magát mentőtisztnek kiadó nő, hogy az egyik magán-mentőszolgálatnál dolgozik – írja a 24.hu. A lap megkereste az AMS Assistance magán-mentőszolgálatot, amelyről Németh azt állította, hogy az ő munkatársuk.

– Németh Athina nem dolgozik és nem is dolgozott az AMS Assistance Kft.-nél alkalmazottként vagy a cég megbízásából – közölte a cég.

Hozzátették: annyi információnk van róla, hogy egyik volt kollégánknak volt az ismerőse vagy a barátnője.

Ennek okán valamikor 2009–2012 környékén többször is járt a mentőállomásunkon. Szeretett volna nálunk munkát vállalni – az ismerőse révén –, de végül nem alkalmaztuk őt, mert nem volt olyan munkaterületünk, amire alkalmazni tudtuk volna – szögezték le.

Mint ismert, a magát mentőtisztnek, mentőápolónak kiadó nő történetéről Korózs Lajos számolt be egy szabályos propagandafilmben, szomorkás zenei aláfestéssel. A videóban arról beszél az álápoló, álmentő, hogy az általa ápolt, a járvány miatti ágyfelszabadítások miatt hazaküldött tíz betegéből kilenc kínok között, otthonában hunyt el. A drámai hangulatú kisfilm végén színesről fekete-fehérre váltottak a képsorok és az MSZP-s Korózs teátrálisan egy égő mécsest helyezett el. Németh Athina korábban a már elhunyt, Kossuth-díjas magyar filmrendező, Herskó János lányának adta ki magát. Az MSZP videója miatt azóta büntetőfeljelentést tett az Emberi Erőforrások Minisztériuma. Ma kiderült: a hamis propagandavideót Ujhelyi István MSZP-s európai parlamenti képviselő asszisztense, Szalay Tamás Lajos készítette.

Szabó Tímea, a Párbeszéd képviselője korábban az Országgyűlésben is haknizott a kamu mentőápoló történetével.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.