Korszerű épületbe költözött az SZFE kollégiuma

Új helyszínre költözhetnek a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatói. Az egyetem új vezetése a Vas utcai kollégium állapotát látva úgy döntött, hogy a bentlakásos hallgatóknak is méltóbb körülményeket teremt.

2021. 02. 05. 18:44
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Modernebb és nívósabb szállást kapnak az SZFE hallgatói az új vezetésnek köszönhetően.

„A korábbi Vas utcai szállásnál modernebb négyszintes épület Budapesten a XI. kerületben, a Nagyszeben utcában található. Tizennyolc szobában hatvan ágy, plusz hét vendégágy áll a lakók rendelkezésére” – áll a Színház- és Filmművészeti Egyetem közleményben, amelyben kiemelik, hogy a külföldi oktatók számára három szobát rendeztek be.

Fotó: MTI

Az egyetem új vezetése a Vas utcai kollégium állapotát látva úgy döntött, hogy a bentlakásos hallgatóknak is méltóbb körülményeket teremt. A kollégiumtól a 8E buszjárattal elérhetők az egyetem oktatási helyszínei.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.