Kósa Lajos: Karácsony még Gergelynek is alkalmatlan

Főpolgármesterként a főváros nyakára hozná Karácsony Gergely azokat a maffiózókat, akik Zuglóban az ő tudtával működnek, ez viszont senkinek nem lenne jó – mondta a Fidesz önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke a Bayer show című műsorban. Kósa Lajos szerint a baloldali polgármesterek – megválasztásuk után – a magyar törvényeket áthágva migránsokat hoznának a településekre.

Forrás: MTI2019. 09. 30. 10:50
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kósa Lajos a Bayer showban emlékeztetett: már három éve, hogy eltűnt Sápi Attila zuglói szocialista képviselő és azóta sem tudja senki, hogy hol van. A politikus azt mondta: Karácsony Gergely tudtával Zuglóban összefogtak a bűnözők a maffiózókkal. Ha pedig megválasztanák főpolgármesternek, akkor ezt a csapatot a főváros nyakára hozná.

Az adásban Bayer Zsolt felolvasta Várnai László, volt LMP-s önkormányzati képviselő, a CivilZugló Egyesület elnökének Facebook-bejegyzését, amelyben megerősítette, hogy a szocialista Tóth Csaba többször is megfenyegette a baloldali főpolgármester-jelöltet; erről állítása szerint maga Karácsony mesélt neki többször is.

Gergő az elmúlt években kifejezetten tartott Tóthtól, ezért engedett át minden általa is jól ismert korrupciós ügyet, ingatlan eladást, közbeszerzést, parkolást és hallgatott róluk akár a sír

– írta Várnai.

Ez is jól mutatja, hogy Karácsony egy gyenge, alkalmatlan és jellemtelen lúzer Kósa Lajos szerint. Hozzátette:

Karácsony még Gergelynek is alkalmatlan, ezért hívja mindenki Gergőnek.

Kósa Lajos arról is beszélt, hogy szerinte a hazai és európai bevándorláspárti ellenzék közösen mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy Magyarországot megtörje, amiért megvédte a határait és nem engedett be migránsokat az országba. A politikus úgy fogalmazott: ha a baloldal polgármesterjelöltjei nyernek októberben, migránsokat hoznának a településekre.

A teljes adás IDE KATTINTVA tekinthető meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.