Kovács Zoltán ismertette a Nemzeti Konzultáció utolsó kérdését 

Az Európai Bizottság alapvetően a magyar alkotmány megváltoztatását szeretné elérni.

Forrás: Facebook/Magyarország Kormánya2020. 06. 11. 17:24
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Facebook-oldalán beszélt a Nemzeti Konzultáció 13. kérdéséről.

– A kilencedik Nemzeti Konzultáció utolsó kérdésében arról kérdezzük honfitársainkat, hogy a migráció kapcsán Magyarországnak milyen álláspontot kell elfoglalnia.

– Azt látjuk, hogy az Európai Bizottság alapvetően a magyar alkotmány megváltoztatását szeretné elérni, és azt kérdezzük a magyaroktól, hogy egyetértenek-e azzal, hogy Magyarország fenntartsa a szigorú bevándorlásellenes intézkedéseket.

– Az Európai Bizottság 3 kötelezettségszegégi eljárást is folyat hazánk ellen, aminek a célja teljesen egyértelmű, fel akarja lazítani, meg akarja változtatni a szigorú magyarországi bevándorlási politikát és intézkedéseket. Ezek végeredményét tekintve pedig nem mást eredményeznek, minthogy meg kellene változtatni az Alaptörvénynek az előbb említett részét – hangsúlyozta az államtitkár.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.