Krízisközpontot alakítottak ki Csongrád-Csanád megyében

Adományraktárként és a szervezet kirendeltségeként is működő krízisközpontot alakított ki a Johannita Segítő Szolgálat a Csongrád-Csanád megyei Mórahalmon. A létesítményt szerdán adták át.

Forrás: MTI2020. 06. 24. 13:21
SOLTSZ Mikls
Mórahalom, 2020. június 24. Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelõs államtitkára, a Karitatív Tanács elnöke beszédet mond a Johannita Segítõ Szolgálat krízisközpontjának átadóünnepségén Mórahalmon 2020. június 24-én. Az adományraktárként és a szervezet kirendeltségeként is mûködõ krízisközpont annak a pályázatnak a segítségével valósulhatott meg, amelynek keretében a Karitatív Tanács hat nagyobb szervezete 650-650 millió forintot, míg három kisebb tagja 200-200 millió forintot fordíthatott fejlesztésekre. MTI/Rosta Tibor Fotó: Rosta Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A krízisközpont annak a pályázatnak a segítségével valósulhatott meg, amelynek keretében a Karitatív Tanács hat nagyobb szervezete 650-650 millió forintot, míg három kisebb tagja 200-200 millió forintot fordíthatott fejlesztésekre – közölte a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára, a Karitatív Tanács elnöke az eseményen.

Fotó: MTI/Rosta Tibor

Soltész Miklós hangsúlyozta: a pályázatnak és a segélyszervezeteknek köszönhetően nyolc nagy logisztikai központ és 24 kisebb bázis valósult meg az ország területén, amelyek révén sokkal hatékonyabban elérhetők a jövőben a magyarországi és a határon túli, támogatásra szoruló közösségek.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.