Kubatov Gábor: Gyurcsány Ferenc mindvégig a vírusnak szurkolt

Ha az elmúlt tíz évet vesszük, akkor egy nagyon jó kormányzati időszakon vagyunk túl – mondta az InfoRádiónak Kubatov Gábor. A Fidesz alelnöke egyebek mellett Novák Katalint is méltatta, amiért intézkedésein keresztül a fiatalok könnyebben juthatnak lakáshoz és alapíthatnak családot.

Hertelendy Gábor
Forrás: InfoRádió2021. 01. 12. 21:27
KUBATOV Gábor
Budapest, 2019. szeptember 29. Kubatov Gábor pártigazgató, alelnök beszédet mond a Fidesz tisztújító kongresszusán a BOK Sportcsarnokban, Budapesten 2019. szeptember 29-én. MTI/Szigetváry Zsolt Fotó: Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Ha a most belépő első szavazók össze tudják vetni a Medgyessy–Gyurcsány–Bajnai-kormánynak a tíz esztendejét a mi tíz esztendőnkkel, akkor azért lényegi különbség látszik a kettő között. Elég szerintem nekik bemutatni a kormányzás közötti minőségi különbséget, és akkor a mi szavazóink lesznek – nyilatkozta az InfoRádió Aréna című műsorában adott interjúban a Fidesz–Magyar Polgári Szövetség alelnöke, országgyűlési képviselő. Kubatov Gábor szerint a fiataloknak a Facebookon keresztül lehet a legjobban bemutatni a 2006-os eseményeket. – Annyi videót láttam már csak a 2006. október 23-i eseményekről, hogy Gyurcsány Ferenc ott mit csinált, az a Gyurcsány Ferenc, aki most egyébként a demokráciáról beszél.

Azért mégiscsak az ő parancsára a rendőrség emberek szemét lőtte ki és csonkította meg őket

– közölte az alelnök, majd megjegyezte: attól nem kell tartani, hogy a fiatalok erről nem tudnak.

Arról is beszélt, hogy a vírushelyzetet nem kampányként kezelné, hanem egy olyan problémaként, amit kutya kötelességük jól kezelni. – Mert itt nem választási győzelemről van szó, hanem emberéletekről, ez nem gyerekjáték, és szerintem ebben a lehetőségeinkhez képest a magyar kormány megtett mindent.

A Gyurcsány vezette egyesült baloldal mindvégig a vírusnak szurkolt. Az ember nem tud nekik jót tenni, mindig volt valami probléma, és volt néhány olyan dolog, amiben kifejezetten a magyar emberekkel szemben foglaltak állást

– fogalmazott a parlamenti képviselő. Elmondta, ha az elmúlt tíz évet vesszük, akkor egy nagyon jó kormányzati időszakon vannak túl. – Ha csak arra gondolok, hogy nyolcszázezer munkahelyet teremtettünk, az nagy büszkeségre ad okot. Ha csak arra gondolok, hogy a minimálbért meg tudtuk duplázni, a szakmunkás minimálbér még ennél is magasabbra emelkedett, hogy az egészségügyben az idei évben és 2022-ig micsoda béremelések lesznek, akkor a mi tartalmunk rendben van. A másik jó dolog, hogy a jó minőségű kormányzás után több ember van, aki kedvel minket. Az a kérdés csak, hogy ezt a kedvelést átfordítják-e aktivitássá – vélekedett Kubatov Gábor.

Szerinte

Novák Katalin családügyekért felelős tárca nélküli minisztert nagyon sok dicséret illeti, mert a fiataloknak az első lakáshoz jutását és családalapítását próbálják könnyíteni.

Az aktív, felnőtt embereknek, akik dolgoznak, akik abban reménykednek, hogy napról napra könnyebben tudnak élni, a minden évben növekvő fizetés, a munkahelyi biztonság fontos üzenet, és nyilván vannak a nyugdíjasok, akiknek – heroikus küzdelemmel–, de a nyugdíjuk vásárlóértékét meg tudtuk tartani – tette hozzá a Fidesz alelnöke.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.