Látogatási tilalmat rendeltek el több Jász-Nagykun-Szolnok megyei kórházban

Forrás: MTI2020. 01. 30. 16:12
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Látogatási tilalmat rendeltek el több Jász-Nagykun-Szolnok megyei kórházban az influenzaszerű megbetegedések számának növekedése miatt.

A Szolnokon levő Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet valamennyi osztályán látogatási tilalmat vezetnek be péntek reggel 8 órától visszavonásig – közölte a kórház közleményben csütörtökön az MTI-vel.

Szerda óta nem látogatható a karcagi Kátai Gábor Kórház kardiológiai osztálya, a Jászberényi Szent Erzsébet Kórház csecsemő- és gyermek, valamint szülészet-nőgyógyászati osztálya, továbbá az újszülött részleg – szerepel az intézmények honlapjain.

A szolnoki MÁV Kórház és Rendelőintézet mozgásszervi rehabilitációs osztályának I. részlegén már január 24-e óta tilos a látogatás – olvasható az intézmény oldalán.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal keddi tájékoztatása szerint az influenzaszerű megbetegedések száma átlépte a – százezer lakosra eső százötven fős betegszámot jelentő – járványküszöböt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.