Letartóztatták a férfit, aki a szolnoki kórházban dühöngött

Elrendelte a letartóztatását egy hónapra a Szolnoki Járásbíróság szerdán annak a középkorú férfinak, akit azzal gyanúsítanak, hogy vasárnap megpróbálta megütni az egyik kórházi dolgozót, miután koronavírus-fertőzés gyanúja miatt a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet COVID19-részlegére szállították – közölte a Szolnoki Törvényszék sajtóosztálya.

Forrás: MTI2020. 04. 22. 13:42
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tájékoztatás szerint a férfi trágár módon szidalmazta a magyar egészségügyet és a kórházi dolgozókat, kivizsgálása befejezése előtt távozni akart, majd amikor visszatartották, megpróbálta megütni az egyik kórházi dolgozót.

Az ügyészség tudomásul vette a végzést. A gyanúsított és védője elsődlegesen szabadlábra helyezés, másodsorban enyhébb kényszerintézkedés elrendelése érdekében fellebbezett, így erről a másodfokon eljáró Szolnoki Törvényszék dönt majd.

Az ügyben a Szolnoki Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt nyomoz.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.