Lőszert és fegyvereket találtak egy német férfi zalai otthonában

Forrás: MTI2020. 09. 09. 19:40
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Több kilogramm lőport, több ezer lőszert és hét fegyvert foglaltak le egy német férfitől, akinek zalai otthonában bukkantak rá a rendőrök az engedély nélkül tartott gyűjteményre – közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

A rendőrségre kedden érkezett bejelentés egy lőtérről, hogy ott egy német férfi – akinek tagságát korábban visszavonták – antik fegyverével lőgyakorlatot tartott, amihez a szükséges lőport is maga vitte.

A zalai nyomozók házkutatást tartottak az engedélyekkel nem rendelkező férfi otthonában, ennek során közel 11 kilogramm lőport, több mint 4000 darab lőszert, pisztolyokat, egy távcsöves puskát, illetve egyéb típusú puskákat találtak és foglaltak le.

A 72 éves német férfit lőfegyverrel vagy lőszerrel való visszaéléssel gyanúsítják a rendőrök.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.