Magyarország az elsők között kezdte meg az oltást az EU-ban

Az elsők között voltunk az unióban, akik megkezdték az oltást a koronavírus ellen.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 01. 11. 16:15
RTVRI Bence
Budapest, 2020. június 18. Rétvári Bence KDNP-s országgyûlési képviselõ, az Emberi Erõforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára beszédet mond a versenyképességi program támogatói okiratainak átadóján a Külgazdasági és Külügyminisztériumban 2020. június 11-én. Az eseményen a Szobi Italgyártó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., a Pandan Mûanyagfeldolgozó és Környezettechnikai Kft. és a GLB Alkatrészgyártó és Szerelõipari Vállalkozási Kft. vezetõi vették át a dokumentumot. MTI/Máthé Zoltán Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyarország, Szlovákia és Németország voltak az első uniós tagállamok, ahol oltani kezdték a lakosságot a koronavírus ellen – hívta fel a figyelmet közösségi oldalán Rétvári Bence. Az egészségügyért felelős tárca miniszterhelyettese azt is jelezte, hogy a sorban utolsóként Hollandia kezdte meg az oltást az Európai Unióban.

https://www.facebook.com/RetvariBence2018/photos/a.382242397043/10159383828902044/

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.