Már a kötögetés is a fehér felsőbbrendűség jele

A Karc FM rádió Az igazság órája című adásából kiderült, a feketéknek nincs pénze drága fonalra, ezért csak a fehérek kötnek, horgolnak – ezt állítják a progresszív liberálisok.

Forrás: Karc FM2019. 07. 09. 17:55
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Van még hova fejlődni tehát, nem pihenhetnek a haladárok, mert a rasszizmus velünk él, a kötögető nagymamák álcáját felhasználva, legalábbis ezt írja a haladó sajtó – hangzott el Az igazság órájában a Karc FM-en.

Komolyra fordítva a szót: újabb felületet kényszerítettek öncenzúrára a progresszív véleményformálók, ugyanis a kötés, horgolás Ravelry elnevezésű közösségi oldala, amelyet a fehér felsőbbrendűség támogatásával vádoltak meg, végül „önként” megtiltotta, hogy bármely felhasználó Donald Trumpot támogató véleményt osszon meg.

A világnézeti semlegességet hangoztatva ismét világnézet alapon diszkriminálnak a liberálisok. Megint bebizonyosodott: Világnézeti semlegesség alatt a saját liberális kánonjukat értik; az semleges, az minősül objektívnak, az minősül semlegesnek, aki és ami ezen liberális keretrendszeren belül mozog, nekik jár az egyenlő bánásmód, nekik jár a diszkrimináció mentesség; aki ezen a liberális kánonon kívül van, vagy megkérdőjelezi az érvényességét, annak nem.

Az igazság órája minden héten kedden délután három és négy között a Karc FM-en. Ismétlés szerdánként hajnalban három és négy között. A legutóbbi adás közreműködői voltak: az állandó házigazda, Szánthó Miklós az Alapjogokért Központ igazgatója, Kovács István az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója és a szerkesztő-műsorvezető: Czirják Imre.

A legfrissebb adás az alábbi linkre kattintva hallgatható meg.

https://www.mixcloud.com/karcfm/az-igazság-órája-2019-07-09-1500-1600-1/

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.