Marad a napos, őszi idő

2019. 09. 19. 20:52
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hétvégén is marad a napsütéses idő, de a hajnalok hűvösek lesznek. Többfelé 20 fok alatt alakulnak a maximumok, s helyenként akár 1 fokig is hűlhet a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek.

Pénteken a napsütéses idő várható. Csapadék nem valószínű, legfeljebb az északkeleti megyékben lehet kis eséllyel egy-két futó zápor. A leghidegebb órákban általában 1-6 Celsius-fok lesz, de a fagyzugokban ennél kissé hidegebb is lehet, illetve nagy területen talaj menti fagy is előfordulhat. Napközben 16-19 fokig melegszik a levegő.

Szombaton és vasárnap túlnyomóan napos idő várható csapadék nélkül. A minimumok szombaton általában 1-6, vasárnap 2-7 fok között alakul, de egyes fagyzugokban hidegebb lesz, gyengén fagyhat, illetve talajmeneti fagy az országban többfelé is valószínű. A nappali maximumok szombaton 17-22, vasárnap 19-24 fok között alakulnak – olvasható az előrejelzésben.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.