Másfél napja ötszáz nagyméretű körbála ég Sárszentmihályon

Még mindig dolgoznak a tűzoltók a Fejér megyei Sárszentmihályon, ahol szombat reggel mintegy ötszáz nagyméretű körbála kapott lángra, s a kazal azóta is ég, izzik – közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vasárnap a katasztrófavédelem honlapján.

Forrás: MTI2019. 09. 15. 14:49
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Árpád utcai tűz korábban átterjedt egy, a közelben álló lovaskocsira, de a székesfehérvári tűzoltók eloltották és eltávolították a kazal közeléből.

Az MTI kérdésére Szabó-Bisztricz Anett elmondta, hogy a tűzoltók folyamatosan felügyelik a bálákat, hogy a tűz ne terjedhessen át a szomszédos kukoricatáblára. Megjegyezte: az egység azt várja, hogy a kazal beroskadjon, s utána történhet meg a tűz végleges eloltása.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.