MÁV: szeptember 30-ig vásárolhatók meg a balatoni napijegyek

Szeptember 30-ig még megvásárolhatók és felhasználhatók a 24 és 72 óráig érvényes balatoni napijegyek – közölte a MÁV Magyar Államvasutak Zrt. hétfőn az MTI-vel.

Forrás: MTI2020. 09. 07. 15:04
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A MÁV közölte: május vége óta 15 ezernél több utas választotta a Balaton 24 és Balaton 72 napijegyet a Balaton partján.

Ezzel az eredménnyel ezek a MÁV-Start történetének legsikeresebb nyári termékei, amelyek értékesítése jövőre is folytatódik, a tervek szerint már az interneten és a jegyautomatákban is – tették hozzá.

A napijegyeket a jegypénztárakban körülbelül 13 ezren vásárolták meg. Siófokon és Balatonfüreden; illetve a MÁV applikáción keresztül körülbelül 2000 ilyen jegyet váltottak az utasok a nyár folyamán.

Kitértek arra is, hogy a balatoni utószezon szeptember 13-ig tart; sűrűbb menetrenddel, nagyobb kapacitással és magasabb szolgáltatási színvonalat biztosítva közlekednek a vonatok a tóparti állomásokra.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.