Még 600 millió forintra pályázhatnak cégek

Közel 600 millió forintos keretösszegben pályázhatnak még nulla százalékos kamatú hitelre az egészségügy, a köznevelés és a családügy területén működő mikro-, kis és középvállalkozások – tájékoztatta az MTI-t közleményben az MFB hétfőn.

Forrás: MTI2020. 10. 26. 14:56
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az európai uniós forrású EFOP-hitelre az igényeket az MFB 2021. december elsejéig tudja fogadni.

A társadalmi célú hitelt 1 és 10 millió forint közötti értékben igényelhetik az MFB Pontokon azok a vállalkozások, amelyek a Közép-magyarországi régión kívül is rendelkeznek telephellyel.

A cégek a kölcsönt berendezések, műszerek, eszközök beszerzésére (például új EKG-készülék, röntgen vagy ultrahang berendezések, ágyak, takarók megvásárlására), vagy járműbeszerzésre és képzési költségek fedezésére is felhasználhatják.

A pénzintézet felhívta a figyelmet: a hitelkérelmet érdemes minél korábban benyújtani, hiszen bármikor kimerülhet a keret.

A 3,17 milliárd forint keretösszegű EFOP-hitelprogramban az eddig folyósított kölcsönök átlagos összege csaknem 5,9 millió forint.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.