Még tovább csökkenhetnek az adók

Magyarország erősödését mutatja, hogy július 1-jével elindult a családvédelmi akcióterv, és a parlament döntése nyomán további adócsökkentések is várhatók.

2019. 07. 03. 6:49
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyarország erősödését mutatja, hogy július 1-jével elindult a családvédelmi akcióterv, és a parlament döntése nyomán további adócsökkentések is várhatók – mondta Kocsis Máté tegnapi sajtótájékoztatóján. A Fidesz frakcióvezetője felidézte: tegnap, amikor az illetékmentességről döntöttek a képviselők, Gyurcsány Ferenc távozott a teremből. – A családvédelmi akciótervvel és a családok támogatásával összefüggő döntéseket a DK elnöke tudatosan nem szavazza meg – mondta Kocsis Máté.

A frakcióvezető szólt a képviselőjelöltek mentelmi jogát szabályozó, úgynevezett lex Czeglédy elfogadásáról is, hozzátéve: Gyurcsány Ferenc egy hatmilliárdos csalási ügybe keveredett bűnözőt azzal próbált kimenekíteni, hogy a DK-listájára tette, s ezzel elérte, hogy Czeglédy Csaba időt nyerjen a jogkövetkezmények terhe alól. – A szocialisták, a DK, az LMP-s Ungár Péter és Schmuck Erzsébet, a párbeszédes Burány Sándor, valamint a független Szél Bernadett és Szabó Szabolcs is nemmel szavazott a törvényre. Ezzel megint a bűnözők oldalára állt a Gyurcsány Ferenc vezette ellenzék – szögezte le a Fidesz frakcióvezetője.

A politikus kérdésre Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelöltről azt mondta: kérdéses, hogy ki a támogatója, és azt sem lehet tudni, még ki bukkan fel az ellenzéki oldalon az őszi önkormányzati választásokig. – Az ellenzéki roncsderbi nem zárult le az előválasztással, hanem most kezdődött el – értékelt, hozzáfűzve: Karácsonyon, Puzsér Róberten és a liberális Sermer Ádámon kívül további jelöltekre is számít. A sajtóban tegnap megjelent hírt, miszerint Karácsony Gergely az esélyesebb jelölt a főpolgármesterségre, szimpla hírhamisításnak nevezte, mivel a Závecz kutatóintézet nem ezt mérte. – A budapesti polgárok jelentős része Tarlós Istvánt tartja esélyesnek, a jelenlegi főpolgármester vezeti a közvélemény-kutatásokat – jelentette ki.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.