Megkapta az első oltást az Országos Mentőszolgálat szóvivője

Győrfi Pál: Példát kell mutatnunk, és bátorítani kell azokat, akik kételkednek, vagy még félelmeik vannak.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 01. 04. 18:23
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Ma kaptam meg a koronavírus elleni oltás első fázisát az Üllői úti klinika egészségügyi oltópontján – közölte hétfő délután Facebook-oldalán Győrfi Pál. Az Országos Mentőszolgálat szóvivője egy kicsit meghatódott, mert – mint írta – felemelő érzés volt látni, hogy a különböző korú, beosztású egészségügyi dolgozók, orvosok, nővérek, az Országos Mentőszolgálat bajtársai és a többi segítő szakember milyen lelkesen és fegyelmezett rendben kapja meg a védőoltást.

– Ez fontos, hiszen nekünk példát is kell mutatnunk, és bátorítani kell azokat, akik kételkednek, vagy még félelmeik vannak. Másrészt azért, mert akikkel beszélgettem, mindenki ugyanazt érezte, amit én: egyfajta megkönnyebbülést. Sok hónapja, a vírus márciusi megjelenése óta erre vártunk,

hogy legyen végre védőoltás, amivel magunkat, a családunkat és a betegeinket is meg tudjuk védeni ettől az alattomos ellenségtől, hiszen senki sem tudhatja előre, hogy ha elkapja, nála mennyire lesz súlyos a betegség – hangsúlyozta Győrfi Pál, aki „szívből és meggyőződéssel javasolja” másoknak is, hogy amint lehetőségük lesz rá, kérjék a védőoltást, ami hatásos és biztonságos.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.