Megkapta a második oltását Müller Cecília

Megkapta a második vakcinát, így védettséget szerzett a koronavírus ellen Müller Cecília országos tiszti főorvos.

2021. 02. 03. 17:14
MLLER Ceclia; ORBN Viktor
Müller Cecília az Idõsek Tanácsának ülésén a Karmelita kolostorban 2020. október 1-jén Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Müller Cecília országos tiszti főorvos megkapta a Pfizer–BioNTech koronavírus elleni vakcinája második adagját

számolt be róla Magyarország kormányának hivatalos Facebook-oldala.

Hozzátették: az oltást Bedros J. Róbert, az országos kórházfőparancsnok helyettese, a Szent Imre Egyetemi Oktatókórház főigazgatója adta be.

https://www.facebook.com/kormanyzat/photos/a.134933189912743/5043849515687728/

Magyarországon a védőoltások beadása folyamatos, már több mint 75 ezren kapták meg a második adagot is, legtöbbjük egészségügyi dolgozó. Az idősotthonok után a héten elkezdődött a 65 év felettiek beoltása is. Az érintettek a második oltás után sem tapasztaltak eddig különösebb mellékhatásokat, erről számolt be az oltásnaplót vezető orvos is, aki tíz nappal ezelőtt kapta meg a második adag oltóanyagot.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.