Megkérdezik a budaiak véleményét lakókörnyezetükről

Négy témakörben kérdezi a budaiak véleményét a Budai kérdések című füzet, amelyet Pokorni Zoltán, Hegyvidék polgármestere, és Fürjes Balázs, a budapesti 3. számú választókerület fideszes jelöltje ad közre.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 06. 02. 8:52
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Meghallgatni a másikat ritka kincs” – fogalmaz Pokorni Zoltán, a XII. Kerület polgármestere egy frissen közreadott rövid videóban, amelyben bemutatták a Budai kérdések című füzetet, amit azért juttatnak el mindenkihez a kerületben, hogy a benne foglalt kérdések megválaszolásával segítsen meghatározni, milyen kérdésekre kell választ keresnie a jövőben a Budával kapcsolatos politikának. A füzet bemutatóján részt vett Fürjes Balázs államtitkár is, aki 2022-ben indul a Budapest 3. számú választókörzetének országgyűlési képviselői mandátumáért, tehát a hegyvidékieket kívánja képviselni.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.