Megszorítások helyett adócsökkentés

– A magyar gazdaságot nem érte kijavíthatatlan sokkhatás, nem úgy, mint 2008-ban, amikor a balliberális kormányok miatt egy legyengült országot kényszerített térdre a világgazdasági válság – fogalmazott Szolomayer Balázs Az igazság órájában, az Alapjogokért Központ és a Karc FM közös műsorában. Szolomayer Balázs és Tóth Erik, az Alapjogokért Központ vezető elemzői és Czirják Imre szerkesztő-műsorvezető a legutóbbi adásban Gyurcsány Ferenc évértékelőjéről is szót ejtettek.

Forrás: Karc FM2021. 02. 18. 10:40
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– 2010 előtt a válságkezelés fő kérdése az volt, hogy mely társadalmi és gazdasági csoportoktól mennyit vegyen el a baloldali kormány, addig a hivatalban lévő kabinet adócsökkentéseket hajtott végre, és a vita arról zajlik, hogy kinek és mennyivel adjon többet – fogalmazott Szolomayer Balázs a bal- és jobboldali kríziskezelések különbözőségéről. Ráadásul a kormány célja nem csupán a válságkezelés, hanem a kanyarban előzés.

– Gyurcsány Ferenc nem évet értékelt, hanem egy zavaros, összefüggéstelen és több esetben önmagának is ellenmondó nyilatkozatot tett. Minden kétséget kizáróan ez volt a Demokratikus Koalíció elnökének eddigi leggyengébb színvonalú évértékelője – fogalmazott Tóth Erik, az Alapjogokért Központ vezető elemzője.

A Bolond Lyukból című műsorban az elemzők arról beszélgettek, hogy érkezik az első olyan szuperhősfilm a Marveltől, amelynek főszereplője vállaltan homoszexuális. – Ez a trend. Már nemcsak mellékszerepeket osztanak LMBTQ-karakterekre, hanem főszerepeket is – fogalmazott Szolomayer Balázs, kiemelve, hogy az ideológia oltárán általában feláldozzák a minőséget, és ezen filmek, sorozatok nem futnak be nagy karriert. Tóth Erik arra hívta fel a figyelmet, hogy ez a fajta LMBTQ-ideológia egyre inkább totálissá kezd válni, és megpróbálja a filmipart is maga alá gyűrni.

Az igazság órája legutóbbi adását IDE kattintva hallgathatják meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.