Megtalálták a meggyilkolt nő holttestét

Azonosították a 2006-ban emberölés áldozatává vált szentesi édesanya maradványait, az ügyben európai elfogatóparancsot bocsátott ki a bíróság a nő korábbi élettársa ellen.

Forrás: Police.hu2020. 07. 02. 9:36
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Azonosították az emberölés áldozatává vált szentesi édesanya földi maradványait. Korábbi élettársa ellen európai elfogatóparancsot bocsátottak ki – olvasható a Police.hu-n.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) életvédelmi osztálya emberölés bűntett elkövetése miatt folytat nyomozást. Egy szentesi nő az albérletéből 2006. július 21-én 19 óra és 22-én 9 óra között – kétéves gyermekét egyedül hátrahagyva – ismeretlen helyre távozott, azóta nem adott magáról életjelet. Az eltűnésével kapcsolatban beszerzett adatok és információk alapján az asszony életellenes bűncselekmény áldozatává vált.

A KR NNI munkatársai az eltűnt nő földi maradványait megtalálták és azonosították. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható D. Lajossal – a nő korábbi élettársával – szemben az ügyben a bíróság európai elfogatóparancsot bocsátott ki. A férfi jelenleg az olasz hatóságok őrizetében van, Magyarországnak történő átadásáról a későbbiekben dönt a bíróság. Az ügyben az országos rendőrfőkapitány korábban tízmillió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.