Megvan a 20 ezer ajánlása a Mi Hazánknak

Mindössze néhány nap alatt összegyűjtötte az EP-választáson történő induláshoz szükséges 20.000 ajánlást, bőséges ráhagyással a Mi Hazánk Mozgalom.

2019. 04. 11. 18:48
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mindössze néhány nap alatt összegyűjtötte az EP-választáson történő induláshoz szükséges 20.000 ajánlást, bőséges ráhagyással a Mi Hazánk Mozgalom, megelőzve több parlamenti frakcióval rendelkező pártot, a DK-t, az MSZP-t, és az LMP-t is – közölte Árgyelán János. A pártigazgató jelezte, mindez azt jelenti, hogy a május 26-i választáson az állampolgároknak lehetőségük nyílik az egyetlen olyan listára, a Mi Hazánkra szavazni, „amely se Gyurcsány Ferenc elvtelenül egyesült balliberális tömbjét, se Orbán Viktor urambátyám-rendszerét nem támogatja”. Helyettük – mint fogalmazott – harmadik útként a nemzeti összefogás listáját kínálja a Mi Hazánk, a MIÉP és az FKgP értékelvű együttműködése.

Árgyelán azt is közölte, folytatják a gyűjtést, hiszen állami támogatásuk nincs, oligarchájuk pedig nem is lesz, így a tagságuk és aktivistáik munkája a legerősebb bástya. A pártigazgató hozzátette: a Mi Hazánkkal szövetséges MIÉP és FKgP is részt vett az aláírásgyűjtésben, így bőven tizenkét nappal a leadási határidő előtt sikerült összegyűjteni az előírt 20 ezer aláírást.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.