Megvan a magyarázat Bangóné viselkedésére

Így már mindent értünk.

Juhász Attila
2019. 04. 10. 14:10
VARJU Lszl; TTH Bertalan; HARANGOZ Tams; BANGN BORBLY Ildik
Budapest, 2018. december 10. Varju Lszl DK-s kpvisel, Bangn Borbly Ildik s Harangoz Tams szocialista kpviselk, valamint Tth Bertalan, az MSZP frakcivezetje (b-j) spot fj az Orszggyls plenris lsn 2018. december 10-n. Hangos spszval s bekiablsokkal zavarta lst az ellenzk, miutn csomagban szavaztak a kpviselk a napirendhez benyjtott 2925 mdost javaslatrl. MTI/Mth Zoltn Fotó: MTI/Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A prímszámokkal állandó harcban álló Gyurcsány Ferenc és a három harmad egyenlő-e egy egész kérdéskörével roppant nehezen boldoguló Tóth Bertalan után újabb balos kiválóság tett tanúbizonyságot zsenialitásáról.

Bangóné Borbély Ildikó a Mandinernek adott interjújában döbbentette meg alaposan az internet népét.

„Szeretek négy lábbal a földön állni” – mondta a korábban parlamenti rendzavarásaival és az MTVA-székházban nyújtott (ezek szerint négylábas?) alakításával is elhíresült MSZP-s képviselő-asszony.

Az ember csak kapkodja a fejét és azon gondolkodik, hogy a hölgy parlamenti tevékenységén kívül vajon milyen szerepjátékokban vesz még részt, illetve az is nagy kérdés, hogy ha valakinek „négy lába van”, akkor miért is botlik folyton olyan nagyokat.

Ám az interjúból az is kiderül, hogy Bangóné gyerekkorában színésznő szeretett volna lenni.

Így már mindent értünk.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.