Mellár Tamás bírálta a pécsi ellenzék jelöltjét

A pécsi ellenzék összefogása azért is meglepő, mert a Mindenki Pécsért Mozgalom korábban nem támogatta Péterffy indulását, ehelyett pécsi előválasztást követelt.

2019. 07. 03. 7:46
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ahhoz, hogy Pécs sikeres, értékeire büszke város lehessen, meg kell védenünk a települést Gyurcsányéktól, a „reggel, éjjel meg este” hazudozóktól, ahogyan az itt élők fogalmaztak: a „csokitolvajoktól” és utódaiktól – így reagált Fidesz arra, hogy a Mellár Tamás vezette Mindenki Pécsért Mozgalom Péterffy Attila független polgármesterjelölttel, valamint a pécsi ellenzéki pártok és civilek képviselőivel együttműködési megállapodást írt alá. A pécsi ellenzék összefogása azért is meglepő, mert a Mindenki Pécsért Mozgalom korábban nem támogatta Péterffy indulását, ehelyett pécsi előválasztást követelt.

Mellár Tamás, az egyesület elnöke korábban azt mondta: Péterffy a pécsi fideszesek „B terve”. – A magam részéről, magánemberként nem tudom támogatni, mert ő nem hozna igazi változást, nem a pécsi polgárok érdekében vezetné a várost, hanem azon gazdasági és pénzügyi körök érdekében, ahova ő is tartozik, ahol jelenlegi munkakörében is tevékenykedik – fogalmazott akkor Mellár. A Fidesz viszont állítja: Péterffy Gyurcsány Ferenc jelöltje, az ő „portékája”.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.