„Minden élet számít” mottóval indít kampányt a kormány

A tájékoztató filmek üzenete, hogy vigyáznunk kell egymásra – ismertette Dömötör Csaba államtitkár.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2020. 11. 18. 18:02
DMTR Csaba
Budapest, 2020. július 28. Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a nemzeti konzultációról tartott sajtótájékoztatóján az Igazságügyi Minisztériumban 2020. július 28-án. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szerdától rövid tájékoztató filmeket jelentet meg a kormány az új védelmi intézkedésekről – közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ szerdán az MTI-vel. A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára által jegyzett közlemény szerint lesznek filmek többek között a kijárási tilalomról, a rendezvénystopról, valamint a polgármesterek által kijelölt területeken kötelező maszkhasználatról.

Az intézkedések és a tájékoztató filmek fő üzenete az, hogy vigyáznunk kell egymásra, mert minden élet számít – fogalmazott Dömötör Csaba.

Az államtitkár közlése szerint a tájékoztató videók először a kormány Facebook-oldalán jelennek majd meg, de emellett televíziókban és rádiókban is futnak majd. Az első, tíz másodperces videó szerda délután már meg is jelent a kormány Facebook-oldalán a polgármesterek által kijelölt területeken kötelező maszkhasználatról.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.