Nemesi Pál: Szeged nem lesz betelepítési célpont!

A Fidesz-KDNP által támogatott jelölt hangsúlyozta, a szegedieknek joguk van a nyugodt, biztonságos élethez. Kifejtette, itt az idő, hogy megmutassák: nem kérnek az illegális bevándorlókból.

Forrás: MTI2019. 09. 30. 15:42
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szeged nem lesz betelepítési célpont – szögezte le közleményében Nemesi Pál független polgármesterjelölt hétfőn.

A Fidesz-KDNP által támogatott jelölt hangsúlyozta, a szegedieknek joguk van a nyugodt, biztonságos élethez.

Magyarország ugyan megvétózza a migránsok betelepítési kvótáira vonatkozó uniós tervet, de a következő lépésként a nagyvárosok vezetőivel fognak majd tárgyalni a migránspárti európai politikusok. Szeged lehet az első számú betelepítési célpont, amit sem apaként, sem nagyapaként, sem a város ügyeiért küzdő lokálpatriótaként nem fog eltűrni – jelentette ki Nemesi Pál.

Botka László szegedi polgármester 2017 májusában a Reuters hírügynökségnek azt mondta, azon lesz, hogy „a kerítés minél gyorsabban lebontható” legyen. Martin Schulz, az Európai Parlament volt elnöke azt nyilatkozta, hogy „Szeged egy elkötelezetten baloldali város, oda bármelyik menekültet el lehet küldeni” – emlékeztetett Nemesi Pál, aki határozottan elutasítja, egyben mélységesen elítéli Botka László és Martin Schulz gondolatait.

A polgármesterjelölt kifejtette, itt az idő, hogy a szegediek megmutassák: nem kérnek az illegális bevándorlókból. Ne hagyják, hogy migránsvárossá változtassák szeretett városukat, tönkretéve gyermekeik, unokáik jövőjét.

Nemesi Pál garantálja a szegedieknek, hogy minden tudásával és erejével azon lesz, hogy sikerüljön megőrizni a város biztonságát, nyugalmát és függetlenségét – tette hozzá.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.