Nincs vége Szanyival: Szöllősiné is elhagyta az MSZP-t

Bákonyi Ádám
2020. 01. 07. 12:05
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendszerváltás utáni egyik legmeghatározóbb MSZP-s politikus, Szölőssi Istvánné is kilépett a pártból. „Mint olyan, aki soha nem fogadta el sem a globális, sem a nemzeti kapitalizmusnak a társadalom nagyobbik részét kiszorító – neoliberális – politikáját, nemrég én is persona non grata lettem az MSZP-ben, ahonnan egy látszólag alapszabályi, a valóságban politikai indíttatású vita után 2019. december 13-án kiléptem” – írta közösségi oldalán Szöllősiné.

Ismert: a baloldali értékek hiánya miatt tegnap otthagyta az MSZP-t Szanyi Tibor, előtte pedig Botka László, Szeged polgármestere, a párt egykori miniszterelnök-jelöltje intett búcsút a szocialistáknak.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.