Novák Katalin az Orbán–Morawiecki–Salvini-találkozó előkészületeiről posztolt

Hamarosan megkezdődhet Orbán Viktor miniszterelnök, Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő és Matteo Salvini, az olasz Liga vezetőjének a találkozója.

Magyar Nemzet
2021. 04. 01. 14:45
null
Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fidesz külügyekért felelős alelnöke, Novák Katalin a Twitter-oldalán tudatta, hogy hamarosan megkezdődhet Orbán Viktor miniszterelnök-pártelnök, Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő és Matteo Salvini, az olasz Liga vezetőjének a találkozója. A politikusok ma Budapesten egy közös értékeket és célokat meghatározó chartát mutatnak be. A háromoldalú egyeztetés napirendjén a lengyel Jog és Igazságosság (PiS), a Liga, valamint a Fidesz közötti, európai szintű politikai szövetség ügye szerepel.

Novák Katalin a bejegyzéshez csatolt fotón épp felkészül a tárgyalásokra a karmelita kolostorban.

Később a fideszes politikus a lengyel és olasz delegációkkal közös fotókat is közzétett.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.