Novák Katalin: Hétköznapi női hősöket várunk!

Novák Katalin felhívta a figyelmet, hogy a fődíj kategóriánként 5-5 millió forint.

Forrás: facebook.com/csaladesifjusag2020. 06. 27. 15:53
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár a Facebookon arról számolt be, hogy a Nők Magyarországért Klub díjat alapított a hétköznapi női hősöknek, amelynek fődíja kategóriánként öt-öt millió forint. Az államtitkár hozzátette, azért alapították a díjat, mert szeretnék felhívni a figyelmet azokra a hétköznapi női hősökre, akik nincsenek reflektorfényben, de olyat tettek, tesznek, amivel mások életét is megkönnyítik.

Ha ismer olyan pedagógust, egészségügyi dolgozót, szociális területen szolgálatot teljesítőt vagy bármilyen hétköznapi hőst, aki nőként a koronavírus idején kiemelkedően helytállt, jelölje a Nők Magyarországért díjra!

- írta.

https://www.facebook.com/csaladesifjusag/photos/a.651602481605654/2861877113911502/?type=3&theater

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.