Novák Katalin nyílt levele Jávor Benedek méltatlan üzenete kapcsán

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára, a Fidesz alelnöke hivatalos közösségi oldalára írt és Karácsony Gergelynek címzett nyílt levélben reagált a főpolgármester párttársa, Jávor Benedek által tett és a kormánypárti politikus szerint „primitív, ocsmány” üzenetre. Az államtitkár mondatait az alábbiakban változtatás nélkül közöljük.

Forrás: Facebook2020. 02. 05. 13:34
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tisztelt Főpolgármester Úr!

2020. január 1-től, az Ön személyes megbízásából párttársa, a szintén „Párbeszédes” Jávor Benedek képviseli Budapestet, és a budapestieket Brüsszelben. Az elmúlt évek során bizonyára volt alkalma megismerni pártjuk egyik alapítóját, ha mégsem, talán levelem segítségére lesz ebben, és így abban is, hogy időben felülvizsgálja korábbi döntését.

A Fidesz külügyekért is felelős alelnökeként Rómában találkoztam Silvio Berlusconival, testvérpártunk, a Forza Italia elnökével, Olaszország korábbi miniszterelnökével. A találkozó tényéről a nyilvánosságot is tájékoztattam.

Ezt követően az Ön által frissen kinevezett Jávor Benedek egy primitív, ocsmány üzenetet tett közzé, mely Önökhöz is méltatlan.

Főpolgármester úr! Ön kinevezése után azt mondta, hogy olyan főpolgármester szeretne lenni, aki azokat is képviseli, akik nem Önre szavaztak. Én 24 éve Budapesten élek, és nem Önre szavaztam. Joggal várom el tehát, hogy olyan embereket nevezzen ki felelős beosztásba, akik nem gyalázzák mások emberi méltóságát.

Bízom benne, hogy Főpolgármester úr tájékozódik, levonja a következtetéseket, elhatárolódik párttársa és személyes kinevezettje mocskolódó kijelentésétől, és olyanokat bíz meg a jövőben a budapestiek képviseletével, akik nem gyűlöletet szítanak. Ha már Niedermüller Péter kirekesztő kirohanását megvédte, ne kövesse el még egyszer ezt a hibát!

Üdvözlettel:

Novák Katalin

Az alábbi posztot osztotta meg Twitter oldalán Jávor Benedek, Budapest főváros brüsszeli képviselője.

Fotó: Twitter

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.