Novák Katalin vezető német politikusokkal találkozik Berlinben

A család- és ifjúságügyért felelős államtitkár Berlinbe utazik, ahol a Fidesz és az Európai Néppárt, illetve a Fidesz és a német testvérpártok kapcsolatáról tárgyal majd – közölte az államtitkár.

Forrás: Facebook/Novák Katalin2020. 01. 13. 15:31
null
Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Novák Katalin Berlinbe utazik, ahol a Fidesz és az Európai Néppárt, illetve a Fidesz és a német testvérpártok kapcsolatáról tárgyal majd – számolt be a Facebookon a család- és ifjúságügyért felelős államtitkár.

„Irány Berlin! Izgalmas találkozókra számítok vezető német politikusokkal. Téma lesz a Fidesz és a Néppárt, illetve a Fidesz és a német testvérpártok kapcsolata, jövőbeli együttműködése. A múlt, a jelen és a jövő arra késztet bennünket, hogy értsük meg egymást, és koncentráljunk a közös pontokra. Azt is el fogom mondani, mi az, amiből nem tudunk engedni” – írta Novák Katalin a közösségi oldalán.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.