Olimpiai aranyat ért a komáromi cukrász újabb fantasztikus alkotása

Podmaniczky Krisztina „Kricky” már a harmadik aranyérmét hozta haza kulináris világversenyről. A sikerről videót is posztolt a cukrász.

Forrás: kemma.hu2020. 02. 18. 10:51
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Aranyérmet ért a komáromi Podmaniczky Krisztina alkotása a négy évente megrendezett IKA Kulináris Olimpián, a németországi Stuttgartban. A fantasztikus alkotásról Facebook-oldalán számolt be a komáromi cukrász. Az élethű alkotás egy idős férfi vállán ülő majmot ábrázol, mindezt cukrász alapanyagokból elkészítve – számolt be róla a kemma.hu.

A Kricky művésznéven alkotó komáromi cukrásznak ez már a harmadik világversenyen szerzett aranyérme. 2014-ben és 2018-ban is aranyérmet hozott haza a luxembourgi kulináris világbajnokságról. 2016-ban a cukrász olimpián ezüstérmet szerzett, emellett egy világbajnoki ezüstérmet is magáénak tudhat.

A cukrász egyébként élőben is bejelentkezett a stuttgarti versenyről. A nézők bepillantást nyerhettek az olimpián indulók lélegzetelállító alkotásaiba.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.