Oltásellenes hangulatot kelt a baloldal

– A baloldal tudatosan próbálja elbizonytalanítani az embereket a védőoltással kapcsolatban, mivel az a célja, hogy a koronavírus-járvány és a hozzá kapcsolódó gazdasági válság minél tovább elhúzódjon, mert ez jelenthetne az ellenzék számára politikai hasznot – fogalmazott Szánthó Miklós Az igazság órájában, az Alapjogokért Központ és a Karc FM közös műsorában. A legutóbbi adásban Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója és Szolomayer Balázs, az Alapjogokért Központ vezető elemzője voltak Czirják Imre szerkesztő-műsorvezető vendégei, melyben arról is szó volt, hogy az ellenzék egyre keményebb támadásokat intéz a szabad sajtó ellen, és koncepciós perekkel fenyegeti politikai ellenfeleit.

Forrás: Karc FM2021. 03. 25. 12:10
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A baloldal tudatosan próbálja elbizonytalanítani az embereket a védőoltással kapcsolatban, mivel az a célja, hogy a koronavírus-járvány és a hozzá kapcsolódó gazdasági válság minél tovább elhúzódjon, mert ez jelenthetne az ellenzék számára politikai hasznot – fogalmazott Szánthó Miklós. Szolomayer Balázs megdöbbentőnek nevezte, hogy miközben az ország a pandémiától szenved, a baloldal megkezdte a kampányt, és saját belharcaival van elfoglalva, melyet előválasztásnak nevez.

– Teljesen abszurd, hogy az ellenzék a jogállamiság érdekében függesztené fel a jogállamot – mondta Szánthó Miklós. – A baloldal tudatosan próbál félelmet kelteni a jobboldali emberekben, fenyeget újságírókat és közszolgákat, ennek ellenére egyetlen jogvédő és demokráciaféltő álcivil szervezet sem szólalt meg ezekben az ügyekben – mondta Szolomayer Balázs.

A Bolond lyukból című rovatban arról volt szó, hogy egy feminista blogger megtámadta a Volvo emblémáját, ugyanis szerinte a szimbólum a hímsovinizmust jelképezi. Szolomayer Balázs emlékeztetett, hogy az USA-ban a Black Lives Matter mozgalom tüntetéseinek hatására több cég is a nevének vagy a logójának a lecserélésére kényszerült. A svéd cég pedig valószínűleg csak azért állt ellen a kísérletnek, mivel kínai tulajdonban van.

A március 23-i adást IDE kattintva hallgathatják meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.