Orbán Viktor az ausztrál miniszterelnökkel tárgyalt

Beszéltek a kétoldalú gazdasági, kereskedelmi kapcsolatok fejlesztésének lehetőségeiről, és aktuális nemzetközi politikai ügyekről is tárgyaltak miniszterelnök ausztrál kollégájával, Scott Morrisonnal – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár csütörtök délelőtt.

Forrás: MTI2020. 10. 22. 9:54
ORBÁN Viktor; MATOVIC, Igor
Budapest, 2020. június 12. Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Igor Matovic szlovák kormányfõ a Karmelita kolostorban tartott sajtótájékoztatójukon 2020. június 12-én. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Közlése szerint a két kormányfő a járványhelyzet kapcsán a gazdasági válságkezelés lehetőségeiről, majd ezen belül is a turisztikai szektor újraindításáról folytatott eszmecserét.

Beszéltek a kétoldalú gazdasági, kereskedelmi kapcsolatok fejlesztésének lehetőségeiről, és aktuális nemzetközi politikai ügyekről is tárgyaltak – tette hozzá a sajtófőnök.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.