Orbánt az amerikaiakkal ütni nem kell félnetek

Bolond lukból bolond szél fú: a Népszava áprilisi tréfája.

Pósa Árpád
2020. 04. 02. 7:24
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Amerikai Egyesült Államok budapesti nagykövetsége – állítólag – a Népszava rendelkezésére bocsátott egy nyilatkozatot, amelyben az USA hivatalosan is bírálja Orbán Viktor teljhatalmát.

A nagykövetség, kizárólag a Népszavának. Nem tudni, a nagykövetségről ki adta ki a nyilatkozatot. Vagy ki írta alá? A nagykövet tud-e róla? Vagy netán a még mindig javarészt „hillarys-obamás” külügy valamelyik elszánt soros-ügynöke vett elő egy fejléces papírt. Már, ha fejléces, mert nem látható a cikkben a levél…

És valóban bírálja-e az USA budapesti nagykövetsége Orbán Viktor teljhatalmát? A sok ballib mantra és lózung között felbukkan a csúsztató újságíró leggyűlöltebb ellensége, az igazság.

„A szöveg nem nevezi meg Magyarországot” – írja a Népszava és egyben ki is végzi saját állítását. Mert az USA nagykövetsége nem állított olyat – már ha állított is bármit -, mint amivel a lap a címben kirukkolt: „Hivatalos amerikai bírálat érkezett Orbán Viktor teljhatalmára”.

Nem véletlen, hogy az Orbán-imádattal cseppet sem vádolható, ám független-objektív-mértékadó 444, Index és HVG óvatosan elkerülte ezt a medvecsapdát. Csak a 24 lépett bele…

Valószínűleg nem más ez, mint egy aljas áprilisi tréfa.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson ide: magyarnemzet.hu/poszt-trauma

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.