Liberális támadások a pedofilellenes törvénycsomag kapcsán

„A politikusaik ezúttal sunnyognak, most inkább a propagandasajtójukat küldték” – fejtette ki Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője.

Magyar Nemzet
2021. 05. 28. 13:06
null
Meztelen gyerekeket lesett meg és fotózott le a győri pedofil, akit jogerősen börtönbe küldtek Fotó: Suvee_Subyen Forrás: Internet/illusztráció
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Várható volt, hogy a baloldaliak és liberálisok rárontanak majd a pedofilellenes törvényjavaslatunkra. A politikusaik ezúttal sunnyognak, most inkább a propagandasajtójukat küldték” – írta a közösségi oldalán Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője.

Kocsis arról számolt be, hogy már „sorjáznak a kérdések és sajtómegkeresések”, és olyan típusú cikkek születnek, amelyek szerint „nem biztos, hogy ez a jó megoldás”, a „jaj, pont a lényeg maradt ki” és a „sehol nem vált ez be”. Emellett Soros civiljei is aggódni kezdtek. – „Azt is mondják, a javaslat nem is segít az áldozatoknak. Hát persze. Gondolom még árt is nekik” – ironizált Kocsis Máté.

„Tehát csak a szokásos. Izgatottak. Ha a pedofília kapcsán lehet fideszezni, akkor azt nyomják, ha meg jön a szigorítás, akkor az a nem jó”

– értékelt a frakcióvezető. Kifejtette: „Sumák módon lehet aggódni a pedofilokért, de ha azok elég »bátrak« ahhoz, hogy elkövessék a bűntetteiket, akkor ahhoz is legyenek bátrak, hogy együtt éljenek a következményeivel. Az összessel.”

A képviselő arról is beszámolt, hogy egy létrehozandó pedofil-nyilvántartás eszköz lehet a szülők kezében, hogy megvédjék a gyermeküket. A lista kapcsán Kocsis Máté arra is rávilágított, hogy a törvény hatályba lépése előtti bűnelkövetők is fel lesznek benne sorolva.

Kocsis Máté külön kitért arra, ahogyan a 444.hu megpróbálta mosdatni a pedofil bűnelkövetőket. Mint a Soros György által finanszírozott portál írta: „Az elkövetők jellemzően családtagok, rokonok, tanárok, edzők stb., vagyis olyan felnőttek, akikkel a gyereknek bizalmi kapcsolata van, akik visszaélnek hatalmi helyzetükkel szexuális vágyaik kielégítésében, de nem pedofilok.”

Kocsis Máté erre így reagált:

„Mintha nem lenne mindegy a gyermekek/áldozatok szempontjából.”

 

A teljes posztot itt tudja elolvasni:

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.