Plusz-mínusz: Az ellenzék többi pártja nem rajong Gyurcsány vezetői ambícióiért

Gyurcsány Ferenc évet értékelt és sokak szerint egyértelművé tette, hogy ő a balliberális oldal vezére. Valamint a műsorban latolgatták, hol tart az antikorrupciós vizsgálóbizottság munkája? Ezekkel a témákkal foglalkozott a hétfői Plusz-mínusz.

Forrás: Hír TV2020. 02. 11. 11:39
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Plusz-mínusz első témája Gyurcsány Ferenc évértékelő beszéde volt, amelyben lényegében egyértelművé tette, hogy ő a balliberális oldal vezetője.

Először arra reagálnék, hogy Gyurcsány Ferenc egyértelművé tette, hogy Ő az ellenzék vezetője… szerintem Ő még otthon sem tette egyértelművé, hogy Ő az ellenzék vezetője – kezdte mondandóját Nagy József, a 24.hu újságírója.

Gyurcsány Ferenc mindig is az ellenzék vezetője szeretett volna lenni – reagált Szilvay Gergely. Mindenesetre az ellenzék többi pártja, például a Momentum, az LMP meg pláne nem rajonganak ezért a bejelentésért. Mondjuk Gyurcsány Ferencnek nem ez az első ilyen bejelentkezése az ellenzék vezetői posztjára – tette hozzá a Mandiner újságírója.

A hétfői Plusz-mínusz második témája a kispesti korrupciós ügyek, illetve az azok kivizsgálására felállított vizsgálóbizottság, amelynek Momentumos vezetése nem áll a helyzet magaslatán.

A teljes műsort IDE kattintva tekinthetik meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.