Rákay Philip: Az egész életed egy ordas hazugság, Feri...

„Minden áldott nap tedd össze a kezedet azért, hogy 2010 után […] számodra megadatott a kegyelem!”

Forrás: Facebook2021. 04. 24. 8:57
Rkay Philip
Budapest, 2012. július 23. Rákay Philip, a Magyar Televízió m1 és m2 csatornájának intendánsa (j) a közmédia új arculatát bemutató reklámfilm forgatásán a Magyar Televízió III. kerület Kunigunda útján lévõ székházánál 2012. július 23-án. A háttérben az m2 logója látható. MTI Fotó: Kollányi Péter Fotó: Kollányi Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A médiaszakember így fogalmazott a közösségi oldalán megjelent bejegyzésében:

„Hosszan ragozhatnám a trükkök százait, amelyeknek köszönhetően az lettél, aki. Mesélhetném, hogy elkötelezett, az eszmében és a pártban hívő, karrierista ifjú komcsiból hogyan lettél kamudiplomás »üzletember«, aki persze mindig jókor volt jó helyen, aki mindig puhára esett.”

„[…] a számotokra nagyszerű üzletek, amelyek egytől egyig arra az ócska, rablóprivatizációs modellre épültek, hogy a 80-as évek közepétől, az elvtársi, legbelsőbb kör által tökéletesen ismert értékű és forgalmú nagy, állami cégeket hogyan kellett látszólag lepusztítani, alulértékeltetni, majd fillérekért kimazsolázni, és végül százszoros profittal továbbadni. Ez a ti nagy tudományotok, Feri.”

„Napestig lehetne sorolni, milyen tempóban és stílusban adtátok el még az állami »családi ezüstöt« is, gondoljunk csak például a közműcégek elherdálására, ami nem pusztán gazdasági, de nemzetstratégiai szempontból is soha el nem évülő, a magyarság ellen elkövetett, aljas bűncselekménnyel ér fel.

Amikor 2010-ben az Orbán-kormány átvette az ország vezetését a Gyurcsány–Bajnai-korszak után, az állami tulajdonban lévő vagyonelemek értéke nagyságrendileg tízezermilliárd forint volt. Ma körülbelül húszezermilliárd!

Magyarán: Orbán Viktor és kormánya tíz év alatt – a soha nem látott léptékű országépítés, a világon egyedülálló családtámogatási modell bevezetése, az elképesztő adócsökkentés, a nemzeti aranytartalék harmincszorosára emelése stb. mellett – megduplázta az állami vagyont!!!

És ezek után, Gyurcsány, még te merészelsz lopással vádaskodni,

börtönnel fenyegetni, s azt ordítani a Parlamentben, hogy majd amikor ti jöttök, akkor a mai kormánynak nem lesz kegyelem…”

(A borítóképen Rákay Philip, a Magyar Televízió intendánsa 2012. július 23-án. Fotó: MTI/Kollányi Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.