Rákay Philip: Ez a nap is gyorsan eljött, Gyurcsány „Cipollát” is beoltják

Az az ember kapja meg a védőoltást, aki még a legutóbbi Facebook-bejegyzéseiben is a legaljasabb húrokon játszik.

Forrás: facebook.com/rakay.philip2021. 04. 01. 10:22
null
Forrás: facebook.com/rakay.philip
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Nagy nap ez a mai. A nagy szemfényvesztő, a politikai hullarablók vezéralakja is megkapja a maga vakcináját. Az az ember, aki – szövetségesei lázas asszisztálásával – ellenzékből is felmérhetetlen károkat volt képes okozni a világjárvány elmúlt egy évében” – írja a közösségi oldalára feltöltött legfrissebb bejegyzésében Rákay Philip.

„Az az ember, aki még a legutóbbi Facebook-bejegyzéseiben is a legaljasabb húrokon játszik, kvázi legyilkosozva a magyar kormányt. Az az ember, akinek DK nevű pártja a mai napig aláírásokat gyűjt a kínai vakcina ellen, miközben most éppen azzal fenyegeti a kormány tagjait, hogy bíróság előtt kell majd felelniük azért »a nemzeti tragédiáért, amit a harmadik hullámban okoztak«.”

„Az az ember, aki az elmúlt harminc esztendő legkárosabb politikai ámokfutójaként a legmélyebb árkokat ásta a magyar társadalomban magyar és magyar közé. S ez az ember ma nyugodt lelkiismerettel leballag az oltópontra, s ahogy pár hete még ő maga terjesztette a magyar nyilvánosságban, az »oltáskáosz« kellős közepén nagy kegyesen elfogadja a gonosz, alkalmatlan, gyilkos kormány által beszerzett vakcinát…”

„De azért még tegnap este is – mielőtt a rózsadombi Cipolla álomra hajtotta volna nem épp tisztességben megőszült fejét az Apró-villa biztonságában – újabb, a rá jellemző, ájtatos hiteltelenséggel előadott mondatokkal hergelte a kenetteljes politikai bulvármocsokra olthatatlan vágyat érző és azt tőle napi szinten követelő rajongótáborát: »Kit érdekel a kormányfő lelke?! Azok élete érdekel bennünket, akik még élhetnének, ha tisztességes kormánya lenne az országnak. Na meg azok lelke, akik most itt maradtak özvegyen, árván. Ez nem csupán rossz hír, hanem nemzeti tragédia. Ha a kormányfő meg nem bírja a terhelést, akkor menjen pszichológushoz. Ráférne«” – idézi fel Gyurcsány szavait a Facebookon Rákay Philip.

„Hogy mi az, amire neked szükséged volna, Feri, azt most kivételesen nem írom le, csak gondolom… Mégsem szeretném elrontani ezt a csodás napodat, amikor végre, annyi ármánykodás, politikai haszonlesés és a koronavírus köré rittyentett, aljas halálkampányod után végre te is megkaphatod az életvédő vakcinát. Lelkiismeretfurdalás- és káoszmentes oltakozást kívánunk, Feri!” – írta Facebook-posztjában Rákay Philip.

(A borítóképen Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke és felesége, Dobrev Klára EP-képviselő. A háttérben Gréczy Zsolt, az azóta lemondott Gyurcsány-párti képviselő. Forrás: Facebook/Rákay.Philip)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.